Udlejning af teknologi til din konsolent

Vi kan i dagens danmark udleje så mange fantastiske ting. I de gode gamle dage var det filmudlejning. Så kom kommunerne som udlånte byggemaskiner og have udstyr kvit og frit. Så kom leje-kunst-trenden.
I din lejlighed overvejer du eventuelt ikke på det, men lyskilder er meget vigtigt. Det er lyset som gør livet værd at have. Lys udleder det diamentrale af afdød og det sorte.
Nu kan man fx finde nogle der vil udleje belysning. Det er fx LED belysning, bordlamper eller væglamper. Det er onlineforretning som forbinder, dem der vil udleje lamper og dem som gerne vil låne dem. Det er både udlejning af firmaer og privat af it konsulenter.
Der forhandles også belysning via siden, fx fjernbetjeninger osv.
Når man får lejlighed til det, så tjek om i mister nogle skønne lamper til din stue. Hvad med en eksklusiv lampe med lava eller udelampe til havegangen.
Lejevilkårene er simple. Du vedtager prisen og lejetid og udbringning, og så forudbetales. Der er opstartsgebyr på 50 kr for at registrere dig som udlejer, der indgår i en forsikring, som dækker for alle, dog med en mindre selvrisiko.
Såfremt du ikke umiddelbart bor på frederiksberg, så har du ikke sådan umiddelbart en lysforhandler i lokalområdet. Derfor kan belysningsbytte være en storslået service, for danskere i landområder.
Sådan fremlagde Søndagsavisen om tjenesten – læs hele historien her
Såleden bytter du din lejlighed
Tag fantastiske billeder, og skrive en varebeskrivelse. Ram en boligpris og upload hele mappen til websitet. Så vil du på et øjeblik få købebud fra nysgerrige ejendomsadministratorer.
Webtjenesten kræver 13% af udlejningsprisen i provision. Bemærk nul service på ældre ejendomme samt marketingteknologier 
Afsøg ikke yderligere efter boliger i ubelyst. Skaf klarhed i din dagligstue eller dit køkkenalrum allerede imorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *